Η ληστεία στο σπίτι της Καρολάιν και του Μπάμπη δεν έλαβε ποτέ χώρα και ήταν μία καλοστημένη αντιγραφή που χρησιμοποίησε ως άλλοθι ο δράστης της δολοφονίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής του πιλότου, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη γυναίκα του στο σπίτι τους στο Αλεποχώρι, αναφέρθηκε στα κοινά σημεία που διαπίστωσε σε όσα είχε βιώσει αυτός και σε όσα υποστήριζε ο 32χρονος.

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», ανέφερε ο πιλότος – εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί λεπτομέρειες της εφιαλτικής εμπειρίας του.

Ήταν οι ίδιες που χρησιμοποίησε ο σύζυγος της Καρολάιν για να παραπλανήσει τις Αρχές…

«Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, γι΄ αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές», πρόσθεσε ο εκπαιδευτής, τη γυναίκα του οποίου είχαν τραυματίσει οι ληστές.

Συνεχίζοντας, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και την ομολογία του 32χρονου πιλότου, στάθηκε στην περιγραφή του «αρχηγού», η οποία επίσης έμοιαζε.

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος, τέλος, στο «θέατρο» που έπαιζε και στη δημόσια συμπεριφορά του συζύγου της Καρολάιν, ο εκπαιδευτής είπε χαρακτηριστικά ότι «όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν γιό τους» και έπεσαν από τα σύννεφα.