Οι συλληφθέντες είναι μόλις 18 και 19 ετών και συμμετείχαν στα επεισόδια με την αστυνομία που κάλυπτε η άτυχη δημοσιογράφος.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν σε σχέση με την δολοφονική επίθεση εναντίον της 29χρονης δημοσιογράφου Λάιρα ΜακΚι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Λόντοντερι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Βορείου Ιρλανδίας.

«Η ομάδα του εγκληματολογικού της αστυνομίας συνέλαβε δύο άνδρες, ηλικίας 18 και 19 ετών, με την κατηγορία του νόμου περί τρομοκρατίας και της ανθρωποκτονίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Βορείου Ιρλανδίας.

Στο μεταξύ, ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία δείχνει την άτυχη δημοσιογράφο μέσα στο πλήθος, αλλά και ένα μαυροντυμένο άτομο να ρίχνει με όπλο τις βολές που πιστεύεται ότι τη σκότωσαν, ενώ κάλυπτε τα επεισόδια.

">

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ένα ακόμη βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει επιβεβαίωθεί, δείχνει ένα άτομο να τραυματίζεται από σφαίρα, με κάποιους να λένε ότι πρόκειται για την άτυχη νεαρή.

Το βίντεο εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές που αντιμετωπίζουν το συμβάν «ως τρομοκρατική ενέργεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!