ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βομβαρδισμός στόχων σε Ιράκ από Ισραήλ σήμερα: Οι Ρώσοι «έδωσαν» διάδρομο ασφαλείας στα ισραηλινά F-35!

Βομβαρδισμός στόχων σε Ιράκ από Ισραήλ σήμερα: Οι Ρώσοι «έδωσαν» διάδρομο ασφαλείας στα ισραηλινά F-35!

«Διάδρομο ασφαλείας» έδωσε στα ισραηλινά μαχητικά F-35I, η ρωσικά αντιαεροπορική άμυνα (S-400 και μαχητικά Su-35/-30) από τον εναέριο χώρο της Συρία.

Η ρωσική αεράμυνα «επέτρεψε» στα ισραηλινά μαχητικά να περάσουν και να κτυπήσουν τους στόχους στο Ιράκ.

Oπως ήδη δημοσίευσε το pronews.gr ισραηλινα F-35I από τη Μοίρα 140 με έδρα στην αεροπορική βάση Nevatim κτύπησαν στόχους της φιλο-ιρανικής οργάνωσης Hashd al-Shaabi στο δυτικό τμήμα της χώρας στην επαρχία Al Anbar.

Η Ρωσία φαίνεται ότι επιτρέπει την επίθεση σε στόχους όπου βρίσκονται δυνάμεις της Χεζμπολάχ ή άλλες φιλο-ιρανικές οργανώσεις μέσα στη Συρία ή και στο Ιράκ όπως έγινε σήμερα, αλλά αποτρέπει επιδρομές σε στόχους όπου βρίσκονται ρωσικά στρατεύματα ή συριακές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε μία αποθέωση της «real politic».

Πρόσφατα η ρωσική αεράμυνα απέτρεψε ισραηλινές επιδρομές σε περιοχές όπου βρίσκονταν ρωσικές και συριακές δυνάμεις.

Ρωσικά Su-35 πετούν σε περιοχές όπου η ισραηλινή Αεροπορία είχε ή έχει σκοπό να πλήξει.

Σε αυτές τις περιοχές έχουν παρουσία εκτός από ρωσικές και συριακές δυνάμεις, αλλά η παρουσία των Su-35 είχε ως αποτέλεσμα οι επιδρομές να μην γίνουν.

https://twitter.com/TheArabSource/status/1175762435447255040


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.