Η Αμερικανίδα βουλεύτρια Marjorie Taylor Greene, εκλεγμένη με τους Ρεπουμπλικάνους και μέλος του αμερικανικού κογκρέσου, ισχυρίζεται ότι τα όπλα που χρησιμοποιεί η Χαμάς στην σύγκρουση με το Ισραήλ μπορεί να προέρχονται από την Ουκρανία και το Αφγανιστάν. 

Από την πλευρά της, η Αμερικανίδα βουλεύτρια Marjorie Taylor Greene, εκλεγμένη με τους Ρεπουμπλικάνους και μέλος του αμερικανικού κογκρέσου θίγει ένα άλλο φλέγον ζήτημα της συγκεκριμένης πολεμικής σύρραξης, το οποίο αφορά την προέλευση των όπλων που χρησιμοποιεί η Χαμάς στην αιφνιδιαστική επίθεσή της.

«Πρέπει να συνεργαστούμε με το Ισραήλ για να παρακολουθήσουμε τους σειριακούς αριθμούς όλων των αμερικανικών όπλων που χρησιμοποιεί η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ. Ήρθαν από το Αφγανιστάν; Ήρθαν από την Ουκρανία; Είναι πολύ πιθανό να ισχύουν και τα δύο», έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο X (πρώην Twitter).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δύο εκδοχές ο συνεκτικός κρίκος είναι η Τουρκία. Ας μην ξεχνάμε ότι το αεροδρόμιο της Καμπούλ, πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, βρίσκεται υπό τουρκικό έλεγχο.