Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στο Μεξικό οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον 32χρονοι σύζυγό της, ο οποίος αφού την σκότωσε, στη συνέχεια έφαγε το μυαλό της και έκανε τασάκι το κρανίο της.

Ο Αλβάρο, όπως είναι το όνομα του δολοφόνου, που συνελήφθη στις 2 Ιουλίου, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών όταν δολοφόνησε την μητέρα πέντε παιδιών στις 29 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς ο 32χρονος υποστήριξε ότι την εντολή για το έγκλημα του την είχε δώσει ο «διάβολος» και η «Santa Muerte».

Ο ίδιος ήταν που έκανε γνωστό το άγριο έγκλημά του με τηλεφώνημα σε μια από τις θετές του κόρες.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε: «Πήρε ένα από τα κορίτσια και του είπε να πάει να μαζέψει τη μητέρα του γιατί “την έχω σκοτώσει και την έχω βάλει σε σακούλες».

Σύμφωνα με την ίδια ο 32χρονος διαμέλισε τη σορό της κόρης της με μια ματσέτα, ένα σφυρί και ένα καλέμι: «Τον πήρα κλαίγοντας και τον ρώτησα γιατί της το έκανε αυτό. Το παιδί μου δεν ήταν κακός άνθρωπος».

Ο δράστης φέρεται να είπε στη μητέρα της 32χρόνης ότι η κόρη της «δεν υπέφερε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει ότι ο 32χρονος χτυπούσε τα πέντε παιδιά ηλικίας 12 έως 23 ετών και τα κακοποιούσε σεξουαλικά, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.