Σε τροχαίο ενεπλάκησαν δίδυμες αδελφές, γνωστές influencers στη Βραζιλία.

Η μία από τις δίδυμες έχασε τη ζωή της και η αδερφή της τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση:

  • Είναι αθώα (4%, 674 Votes)
  • Ήξερε αλλά προσπαθούσε να διακόψει την δραστηριότητά του (8%, 1.250 Votes)
  • Είναι συνένοχη και πρέπει να παραιτηθεί (86%, 14.026 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 368 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.318

Loading ...

Η 26χρονη Λάρα Κλίβερ Αφόνσο, σταρ των του TikTok, έχασε τη ζωή της μετά το τροχαίο, που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο SP-322 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, τα ξημερώματα της Κυριακής.


Το δυστύχημα συνέβη σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ Guaraci και Olimpia στη νοτιοανατολική πολιτεία που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη στη Βραζιλία.

Η Λάρα και η δίδυμη αδελφή της Ντάρα είχαν μείνει σε ένα αγρόκτημα το προηγούμενο βράδυ και πήγαιναν σε μια φωτογράφιση όταν συνέβη το τροχαίο.


Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο οδηγούσε η Λάρα ενώ επιβάτης στο όχημα ήταν και ένας ξάδελφός τους. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ωστόσο, η αστυνομία πιστεύει ότι η Λάρα αποκοιμήθηκε στο τιμόνι πριν από μια στροφή.

Η Λάρα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο βόρεια του Σάο Πάολο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Ντάρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του São José do Rio Preto, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο ξάδελφος των δυο κοριτσιών νοσηλεύτηκε με ελαφρά τραύματα και έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η Λάρα και η Ντάρα ήταν ενεργές στο TikTok, όπου μοιράζονταν βίντεο από την καθημερινότητά τους, μετρώντας περισσότερους από 45.000 followers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!