Η Ρωσίδα Μπριτζ Μίλα Αντόνοβα φαίνεται ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου», την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Επστάιν ώστε να εκβιάσει ακόμα και τον πανίσχυρο Μπιλ Γκέιτς…

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Γκέιτς γνώρισε την Αντόνοβα το 2010 σε έναν διαγωνισμό Μπριτζ, που οδήγησε σε ερωτική σχέση. Τρία χρόνια αργότερα, αφού ο συνεργάτης του Γκέιτς, ο Μπόρις Νίκολιτς, την παρέπεμψε στον Τζέφρι Έπσταϊν για να συμβάλει στη συγκέντρωση 500.000 $ για μια διαδικτυακή επιχείρηση με ον-λάιν παιχνίδια Μπριτζ που απέτυχε να ολοκληρωθεί, ο Έπσταϊν την πλήρωσε για να παρακολουθήσει μαθήματα προγραμματισμού.

Το 2014, η Αντόνοβα «έμεινε για λίγο σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που παρείχε ο Epstein», αλλά ισχυρίζεται ότι δεν συναντήθηκε με τον τύπο που πλήρωσε για την εκπαίδευσή της. Τον Επστάιν δηλαδή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το 2017, ο παιδόφιλος χρηματοδότης φέρεται να εκβίασε τον Γκέιτς για την υπόθεση – απαιτώντας σε ένα email από τον συνιδρυτή της Microsoft να τον αποζημιώσει για την εκπαίδευση της Antonova. Δεδομένου του ελάχιστου ποσού που εμπλέκεται και για τους δύο άνδρες, ο Γκέιτς ερμήνευσε αυτό το email του 2017 ως απειλή του Επστάιν για να αποκαλύψει την υπόθεση του 2010. Έναν στυγνό εκβιασμό δηλαδή.