Στα έγκατα του τεράστιου οχυρωμένου συγκροτήματος εργοστασίων Azovstal βρίσκονται οι Τσετσένοι με αποστολή πλέον το… να ξετρυπώσουν τους εναπομείναντες νεοναζί μαχητές του τάγματος Αζόφ που έχουν παραμείνει μέσα και δεν θέλησαν να κάνουν χρήση του τελεσιγράφου των ρωσικών δυνάμεων για παράδοση με ότι αυτό σημαίνει πλέον για την αντιμετώπισή τους.

Λίγο νωρίτερα ο ηγέτης των Τσετσένων σε μήνυμά του είχε αναφέρει ότι το Azovstal μπορεί να πέσει και σήμερα και μάλλον αυτές του οι δηλώσεις δεν ήταν τυχαίες όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τις τσετσενικές δυνάμεις μέσα στο εργοστάσιο σε αποστολής εκκαθάρισης.

">

https://twitter.com/JmD21696071/status/1516412058765516805

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔΔ είχε ανακοινώσει την έναρξη μιας επίθεσης στο έδαφος του εργοστασίου, όπου κατέφυγαν Ουκρανοί μαχητές ενώ ρωσικά βομβαρδιστικά είχαν σαρώσει όλη την έκταση.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποιούν έφοδο στο εργοστάσιο χαλυβουργίας Azovstal ώστε να «εκκαθαρίσουν» τους υπόλοιπους μαχητές του Τάγματος Αζόφ που βρίσκονται «ταμπουρωμένοι».