ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Άρπαξε κουμπαρά με λεφτά για ορφανά παιδιά!

Λαμία: Άρπαξε κουμπαρά με λεφτά για ορφανά παιδιά!

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στη Λαμία. Νεαρός Ρομά εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και έκλεψε τον κουμπαρά, που περιείχε χρήματα, τα οποία προορίζονταν να δοθούν σε ορφανοτροφείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Ένας 23χρονος μπήκε στο κατάστημα και μπροστά στα έκπληκτα μάτια υπαλλήλων και πελατών άρπαξε τον κουμπαρά με τα χρήματα για το ορφανοτροφείο και έγινε καπνός.

Ο κουμπαράς είχε μέσα 500€ και ήταν τοποθετημένος σε εμφανές σημείο για να μπορούν οι πελάτες που επιθυμούσαν να αφήνουν χρήματα που προοριζόταν για το ορφανοτροφείο θηλέων, όπως έγραφε και ο κουμπαράς.

Η υπάλληλος μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ ενημέρωσε αμέσως το «100» που έδωσε σήμα και περιγραφή του δράστη στους αστυνομικούς που ήταν στο κέντρο της πόλης εκείνη τη στιγμή.

Πράγματι υπήρξε άμεση κινητοποίηση και λίγα λεπτά αργότερα ο κλέφτης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 23χρονος ρομά όμως είχε προλάβει να ξεφορτωθεί τα χρήματα και τον κουμπαρά τα οποία δεν βρέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: LamiaReport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.