Συνελήφθη από την Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε πρόσφατα 29χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Αναλυτικότερα ο 29χρονος συνελήφθη στην επαρχία αφού ταυτοποιήθιηηκε το αποτύπωμά του το οποίοο βρέθηκε στις 14 Μαρτίου τουτ 2011 σε οικία της οδού Ελλησπόντου 53 στη Ν. ιωνία του Βόλου.

Αυτή την ώρα η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί τέσσερις έρευνες σε ισάριμθα σπίτια της Αθήνας για τα οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά καιρούς διέμενε εκεί ο 29χρονος.

Ανέμενεται να εκδωθεί επίσημη ανακοίνωση από την Αντιοτρομοκρατική καθώς και επίσης και διάταξη από τον Εισαγγελέα όπου θα δίνονται στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία του.

Οι αρχές θεωρούν ότι ο 29χρονος είναι ένα από τα βασικά στελέχη της οργάνωσης και τον συσχετίζουν με τη δράση -των υπολοίπων- που έχουν συλληφθεί για τρομοκρατικές επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς, εμπρησμούς καθώς και συμμετοχή το 2009 στο διαμέριασμα του Χαλανδρίου όπυυ αντιμετωπίστηκε αρχικά η «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr