Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το προφίλ της γυναίκας από το Αίγιο που κατηγορείται ότι γέννησε και εν συνεχεία πέταξε σε κάδο σκουπιδιών το βρέφος της.

Η 35χρονη που ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συχνά αναρτούσε φωτογραφίες με μωρά, ενώ πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η τελευταία της ανάρτηση στο Facebook στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά ότι «όλα κάποια στιγμή χάνονται».

Η ίδια εξακολουθεί να μην δίνει πειστικές απαντήσεις στους ανθρώπους των Αρχών, οι οποίοι πάντως πιστεύουν ότι είναι εκείνη που πέταξε το μωράκι στον κάδο απορριμάτων. Η 35χρονη που είναι ανύπαντρη, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου πήγε μόνη με αιμορραγία.

«Δεν έχω καμία σχέση»
Όπως αναφέραμε, η κατηγορούμενη δεν δίνει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς. Ωστόσο, αυτό που συνεχώς φέρεται να υποστηρίζει είναι ότι εκείνη απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η 35χρονη πιθανώς να είχε σχέση με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος δεν συμφωνούσε με τη γέννησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη αντιμετώπιζε ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.