ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Η μάχη της Δεξιάς μετά τους «Σπαρτιάτες»: Γιατί «πιέζονται» τα ποσοστά του Κ.Βελόπουλου – Ανεβαίνουν «Νίκη» και «Φωνή Λογικής»

Ποια είναι τα γεγονότα που «στοίχισαν» στον Κυριάκο Βελόπουλο

Η μάχη της Δεξιάς μετά τους «Σπαρτιάτες»: Γιατί «πιέζονται» τα ποσοστά του Κ.Βελόπουλου – Ανεβαίνουν «Νίκη» και «Φωνή Λογικής»

Η μάχη της Δεξιάς μετά την απαγόρευση από τον Άρειο Πάγο στους «Σπαρτιάτες» να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές έχει ξεκινήσει.

Αυτό που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ότι «πιέζονται» τα ποσοστά της «Ελληνικής Λύσης» ενώ αντίθετα ανεβαίνουν η «Νίκη» και η «Φωνή Λογικής».

Για την ακρίβεια η «Ελληνική Λύση» φαίνεται ότι πληρώνει δημοσκοπικά, το επεισόδιο του ανεξάρτητου βουλευτή, προερχόμενου από τους «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνου Φλώρου με τον βουλευτή της, Βασίλη Γραμμένο, για τον απλούστατο λόγο ότι η κοινή γνώμη έχει δεχτεί πως ο Φλώρος αντέδρασε, με αυτό τον απαράδεκτο για βουλευτή τρόπο, γιατί ο Γραμμένος του έβρισε την μητέρα.

Αναφερόμαστε στον ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα μέσα στο κοινοβούλιο, μόλις πριν μία εβδομάδα.

Σαφώς την μεγάλη πολιτική ζημιά προκάλεσε στον ίδιο τον εαυτό, ο Κυριάκος Βελόπουλος, πουλώντας τα ημερολόγια του Χριστού  (έτσι ισχυρίζεται).

Μία ζημιά που εξακολουθεί να υφίσταται.

Όπως επίσης και τα πρόστιμα που του έχει επιβάλλει το ΕΣΡ για τις περιβόητες κηραλοιφές που διαφήμιζε και πωλούσε, οι οποίες θεωρούνται ότι είναι σκευάσματα χωρίς καμία θεραπευτική αξία.

Όλ αυτό έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό «σύννεφο» γύρω από τον Κυριάκο Βελόπουλο, πλην των άλλων.

Και να σημειώσουμε πάλι ότι από τους 42 υποψηφίους που έχει στο ευρώ ψηφοδέλτιο, μόλις πέντε είναι οι πτυχιούχοι και οι υπόλοιποι είναι είτε υπάλληλοι του κόμματος είτε συγγενείς υπαλλήλων του κόμματος.

Όπως δηλαδή, στην περίπτωση του ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου. Ο συγκεκριμένος μάλιστα, στις προηγούμενες ευρωεκλογές είχε χρησιμοποιήσει ένα τέχνασμα παρουσιάζοντας το όνομα του ως Φραγκούλης, ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι πρόκειται για τον γνωστό στρατηγό και να αποσπάσει με αυτό τον τρόπο ψήφους με τους οποίους και τελικώς εκλέχθηκε.

Η «Νίκη» παρουσιάζει ανοδική τάση. Στην Βουλή δεν έχει δείξει κάτι το αξιομνημόνευτο αλλά δεν έχει διαπράξει και κάποιο μεγάλο λάθος για να πληγεί η εικόνα της.

Η «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου παρουσιάζει ιδιαίτερη δημοσκοπική δυναμική.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «φλερτάρει» με το όριο του 3%, το οποίο είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει καθώς η τάση της είναι ανοδική και ήδη βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό.

Η «Φωνή Λογικής» βασίζεται κυρίως στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία παρουσίασε ένα καλό ευρωψηφοδέλτιο και απέφυγε τις γκάφες τύπου Βατίδου.

Η πρόεδρος του κόμματος έχει προοπτική καθώς είναι μικρή ηλικιακά και έχει «καθαρό» λόγο.

Το ερώτημα είναι τι θα απογίνουν οι ψήφοι του κόμματος των «Σπαρτιατών».

Είναι πολύ πιθανό αρκετοί από αυτούς να καταλήξουν στο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου καθώς η συγκεκριμένη είναι η μόνη που έλαβε «καθαρή» θέση για την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποβληθούν οι «Σπαρτιάτες» από τις ευρωεκλογές.

Τάχθηκε κατά της απόφασης αυτής, ενώ αντίθετα η «Νίκη» και η «Ελληνική Λύση» δεν είπαν απολύτως τίποτε προφανώς προσδοκώντας ότι «αθόρυβα» θα κατέληγαν σε αυτές οι ψήφοι των «Σπαρτιατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.