Ο ξυλοδαρμός ενός 87χρονου από τον οποίο άρπαξαν μέρα- μεσημέρι 4.000 ευρώ, ήταν η τελευταία «δουλειά» ενός διδύμου Ελλήνων κακοποιών που δρούσαν στην πόλη της Κέρκυρας.

Ο ένας από αυτούς συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο άλλος συνελήφθη από έναν αστυνομικό που τον εντόπισε να περιμένει το… λεωφορείο στην περιοχή του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Ο 33χρονος ήταν αυτό που χτύπησε τον ηλικιωμένο και του άρπαξε τα χρήματα, όσο ο 37χρονος συνεργός του τον περίμενε σε ένα αυτοκίνητο.

Με τη σύλληψή τους, οι άνδρες της Ασφαλείας Κέρκυρας εξιχνίασαν την κλοπή 560 ευρώ από το ταμείο ενός σούπερ μάρκετ που είχε κάνει την περασμένη Πέμπτη ο 37χρονος, αλλά και την κλοπή ενός… ποδηλάτου που χρησιμοποίησε για την διαφυγή του!

Μέσα στο  αυτοκίνητο του 33χρονου που κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα χρήματα που επιστράφηκαν στον 87χρονο, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 20 εκατοστών.

Οι δυο κακοποιοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρανομίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr