ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μυτιλήνη: Συνεχίζονται οι αφίξεις λαθραίων καπνικών ειδών – Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Μυτιλήνη: Συνεχίζονται οι αφίξεις λαθραίων καπνικών ειδών – Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Στην «τσιμπίδα» της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού, πιάστηκαν, τρεις άνδρες οι οποίοι θα γέμιζαν μια αποθήκη με λαθραία προϊόντα καπνού που είχαν φορτωθεί ασυνόδευτα στο πλοίο της γραμμής από Πειραιά και Χίο, το οποίο και έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος παρέλαβε ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο είχε θεωρηθεί ύποπτο κατά τον κατάπλου του πλοίου και είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση.

​Όταν ακινητοποιήθηκε και ανοίχτηκε το χαρτοκιβώτιο διαπιστώθηκε ότι περιείχε 16 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους οκτώ κιλών.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ένας 32χρονος αλλοδαπός που επίσης πήγε να παραλάβει ένα χαρτοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν υπό διακριτική επιτήρηση και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν μέσα 500 πακέτα τσιγάρων και μία συσκευασία με 53 λαθραίες συσκευασίες καπνού των 140 γραμμαρίων η καθεμία.

Τέλος, ακινητοποιήθηκε ένας 25χρονος αλλοδαπός που και αυτός πήγε να παραλάβει ένα ασυνόδευτο χαρτοκιβώτιο για λογαριασμό ενός 48χρονου ομοεθνούς του και συνελήφθησαν και οι δυο, όταν διαπιστώθηκε ότι περιείχε τέσσερις συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους δύο κιλών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που τους άσκησε ξεχωριστές διώξεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο του νησιού για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.