Χειροπέδες πέρασαν σε έναν ατζαμή ληστή πρατηρίου καυσίμων στην Ερέτρια, καθώς του έπεσαν τρεις σφαίρες και βρήκαν τα αποτυπώματα του.

Πλήθος πειστήρια είχε αφήσει πίσω του ο επίδοξος ληστής ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ερέτρια, όταν τα βρήκε… σκούρα με τον υπάλληλο της επιχείρησης που αντέδρασε σθεναρά και τον έτρεψε σε φυγή! Από αυτά έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο πρατήριο το μεσημέρι της 19ης Μαΐου και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό υπάλληλο με την απειλή όπλου ζητώντας του τις εισπράξεις. Όμως, εκείνος δεν τα έχασε και του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να του βγάλει την κουκούλα full face! Ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, αλλά του έπεσαν και τρεις σφαίρες διαμετρήματος 9 mm.

Από τα αποτυπώματα που είχε αφήσει πάνω στα φυσίγγια και από τα πλάνα που είχε καταγράψει η κάμερα του βενζινάδικου, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 20χρονο και την Παρασκευή τον συνέλαβαν στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκαν ένα μονόκαννο τυφέκιο, άλλα τρία φυσίγγια των 9 mm και το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τα πειστήρια, κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Έτσι, ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.