ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: Τουμπάρουν τα αυτοκίνητα για να κλέψουν τους καταλύτες (φώτο)

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μενίδι: Τουμπάρουν τα αυτοκίνητα για να κλέψουν τους καταλύτες (φώτο)

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με τους κλέφτες καταλυτών, καθώς ολοένα και αυξάνονται οι ιδιοκτήτες στην περιοχή των Αχαρνών που βρίσκουν τα οχήματά τους κατεστραμμένα έξω από τα σπίτια τους.

Στα χνάρια των διαρρηκτών ανά τον κόσμο που κόβουν και κλέβουν σε χρόνο ρεκόρ τους καταλύτες των σταθμευμένων αυτοκινήτων για να τους πουλήσουν σε υψηλές τιμές λόγω των συστατικών που περιέχουν, έχουν τώρα μπει και οργανωμένες συμμορίες στη χώρα μας.

Το θέμα ξεκίνησε από τα Βόρεια Προάστια με την ΕΛΑΣ να έχει ήδη συλλάβει κάποια μέλη της σπείρας. Ωστόσο, όπως φαίνεται η «μόδα» ήρθε και στην πόλη μας αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν ιδιοκτήτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δράστες εννοείτε πως είναι παραπάνω από δυο και η δράση τους εστιάζεται σε ΙΧ κυρίως παλαιότερης χρονολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα σε λίγα λεπτά τουμπάρουν το ΙΧ-στόχος, κόβουν με πριόνι τον καταλύτη και εξαφανίζονται σαν… κύριοι! Πέρα από την ζημιά που προκαλούν ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν πως τα σωματίδια που προκαλούν με το κόψιμο του καταλύτη είναι άκρως επικίνδυνα για τον οργανισμό σε σύγκριση με το κέδρος που τυχόν έχουν από την πώληση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.