Στις εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Απόστολος Λύτρας.

">

Όπως έγινε γνωστό χθες έγιναν επτά νέες συλλήψεις. Ανάμεσα στους 7 που συνελήφθησαν σήμερα, οι δύο είναι Έλληνες, πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών, οι οποίοι φέρονται να ξεσπούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο παιδικό κορμί της 12χρονης.

Οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί, δύο Πακιστανοί ηλικίας 36 και 52 ετών, δύο Μπαγκλαντεσιανοί 28 και 44 ετών και ένας Αλβανός 47 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πορνογραφικό βίντεο με το ανήλικο κορίτσι. Όλοι τους κατηγορούνται ότι βίασαν το παιδί έναντι αμοιβής.

«Δυστυχώς σε αυτή την υπόθεση το βαρέλι δεν έχει πάτο», είπε ο κ. Λύτρας στο Action24.

Kαι πρόσθεσε, σοκάροντας τους πάντες:

«Σίγουρα οι συγκεκριμένοι θα αποδειχθεί ότι έχουν εμπλοκή και με άλλα ανήλικα παιδιά εκτός από τη 12χρονη. Δεν ξυπνάει ξαφνικά ένας 50χρονος ή ένας 60χρονος και επιλέγει αυτό».

Επίσης, ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, έκανε για μια ακόμα φορά λόγο για μεγάλη και ακατανόητη καθυστέρηση στο στάδιο της ανάκρισης, επισημαίνοντας ότι η ανακρίτρια είχε απορρίψει το αίτημα του παιδιού να προβεί σε νέες καταθέσεις στοιχείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή πολιτικών προσώπων, μέχρι στιγμής, γύρω από το θέμα επικρατεί «σιωπή».

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ακόμα ότι το κορίτσι έχει δώσει περιγραφές κι άλλων προσώπων αλλά μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να γίνει η ταυτοποίησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV