ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επτά νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό – Ανάμεσά τους πατέρας και γιος (upd)

Ξεκινάει νέος κύκλος ανακριτικής έρευνας

Επτά νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό – Ανάμεσά τους πατέρας και γιος (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 15:46). Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των επτά νέων συλληφθέντων βρίσκεται ένας 48χρονος Έλληνας και ο 20χρονος γιος του, οι οποίοι φέρονται να βίασαν το κορίτσι.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 36 και 52 ετών, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 28 και 44 ετών, και ένας 47χρονος Αλβανός.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ θα οδηγηθούν αύριο Παρασκευή το πρωί στον Εισαγγελέα.

Μετά και έκδοση επτά νέων ενταλμάτων σύλληψης αρχίζει νέα ανάκριση για την υπόθεση, καθώς η προηγούμενη ανακριτική έρευνα που είχε διενεργηθεί για την υπόθεση περατώθηκε και η δικογραφία πήρε τον δρόμο για την έκδοση βουλεύματος με το οποίο θα κριθεί αν οι έως τώρα κατηγορούμενοι στην υπόθεση– οι περισσότεροι έχουν προφυλακιστεί– θα παραπεμφθούν ή όχι σε δίκη.

Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή με τον διαχωρισμό της δικογραφίας η Δικαιοσύνη επιχειρεί να διασφαλίσει ότι δεν θα ανακύψουν ζητήματα παραγραφής στην υπόθεση ή θέματα λήξης του ανωτάτου ορίου προφυλάκισης των κατηγορουμένων.

Ως εκ τούτου, άνοιξε νέος κύκλος ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης μετά την έκδοση των επτά ενταλμάτων σύλληψης και την άσκηση ποινικών διώξεων. Την εξέλιξη αυτή πυροδότησε η νέα κατάθεση που έδωσε η ανήλικη στις Αρχές και στην οποία το παιδί φέρεται να παραθέτει νέα συγκεκριμένα στοιχεία για την κακοποίησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.