ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Αφγανός επιτέθηκε σε κοπέλα στην Ερμού – Την χτύπησε και την τραυμάτισε στην καρωτίδα!

Νέο επεισόδιο βίας με θύτη αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας

Αφγανός επιτέθηκε σε κοπέλα στην Ερμού – Την χτύπησε και την τραυμάτισε στην καρωτίδα!

Ένας Αφγανός επιτέθηκε χωρίς προφανή λόγο σε μία κοπέλα μέρα μεσημέρι στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, στην οδό Ερμού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως την χτύπησε τραυματίζοντάς την στην καρωτίδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, ο άγνωστος της έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο, χωρίς, να επιδεικνύει πρόθεση να την ληστέψει.

Στο σημείο έσπευσε επί τόπου η Αστυνομία η οποία ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες στον άνδρα ενώ μετέβη και το ΕΚΑΒ για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Πρόκειται για ένα νέο περιστατικό βίας με θύτη αλλοδαπό, ακριβώς στο ίδιο μέρος.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Μαρτίου ένας 32χρονος από το Ιράκ, μαχαίρωσε και τραυμάτισε επίσης στην οδό Ερμού μία 22χρονη, που πήγαινε στην εργασία της.

Τη χτύπησε δύο φορές στην ωμοπλάτη, πολύ κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία και να κινδυνέψει η ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.