Έρευνα στο σπίτι που διέμενε η 71χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και ο γιος της που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του εγκλήματος στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελληνική Αστυνομία.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρει ότι εκείνος σκότωσε τη μητέρα του, ενώ παράλληλα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η καραμπίνα που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα θα ελεγχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να επιβεβαιωθεί ότι είναι το όπλο με το οποίο ο 34χρονος αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο του 34χρονου, το οποίο δεν είχε πινακίδες.

">

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται ότι νοίκιασε το άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και ταυτοποιήθηκε επίσημα από τις Αρχές ως ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή πυροβολώντας την στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα.

Η έρευνα έγινε στο ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Χαλκηδόνας από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο 34χρονος αναζητείται για να συλληφθεί. Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του.