Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρζτίνας Δασκαλάκη με κατηγορούμενη την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένεται να προχωρήσει αύριο (7/9) στη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων.

Σήμερα στη δίκη επρόκειτο να εξεταστεί από τον Αλέξη Κούγια, ως συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, ο καθηγητής τοξικολογίας Νίκος Ράικος. Ωστόσο, η εξέταση αυτή του μάρτυρα δεν έγινε καθώς ο κ. Κούγιας γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι δεν υποβάλλει καμία ερώτηση στον καθηγητή τοξικολογίας, ο οποίος σύμφωνα με τον συνήγορο προσκόμισε στο δικαστήριο πέντε έγγραφα που είχε ζητήσει η υπεράσπιση.

Επιπλέον ο κ. Κούγιας κατέθεσε στο δικαστήριο και αίτημα διακοπής για 15 ημέρες της διαδικασίας εξέτασης του κ. Ράικου προκειμένου η υπεράσπιση να συμβουλευτεί τον τεχνικό της σύμβουλο επί των εγγράφων, το οποίο απορρίφθηκε από το δικαστήριο με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αμφισβητούμε εντελώς την εργασία που έκανε ο κ. Ράικος. Από αυτά που είπε την προηγούμενη φορά, μας είπε ο συνεργάτης μας, πρόκειται για κλόουν της τοξικολογίας. Έπρεπε να τα είχε δώσει στον κ. Μπουζιάνη. Έχουμε αίτημα για κατ´ αντιπαράσταση εξέταση Μπουζιάνη-Ράικου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.