O αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (11/4) σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στο έγκλημα που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη και τόνισε πως «επήλθε μεγάλη πάλη μεταξύ της μητέρας και του γιου. Γι΄αυτό είναι αναστατωμένο το διαμέρισμα».

Μία 63χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην περιοχή και ο κ.Μπαλάσκας αναφέρθηκε εκτενώς στο ένα από τα σενάρια που ελέγχονται, αυτό που θέλει τον άνδρα να σκοτώνει τη μητέρα του και μετά να αυτοκτονεί.

Ειδικότερα ο κ.Μπαλάσκας είπε πως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει, «επήλθε μεγάλη πάλη μεταξύ της μητέρας και του γιου. Γι΄αυτό είναι αναστατωμένο το διαμέρισμα. Κάποια στιγμή, όταν η πάλη τελείωσε η πάλι, κάθισε η μητέρα στην καρέκλα, όπου ο γιος ήρθε και την εκτέλεσε».

«Ήταν μαζί της τουλάχιστον 4-5 μέρες. Με τη νεκρή μητέρα. Και μετά έβαλε στο στόμα την καραμπίνα» συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος εάν είναι σίγουρος γι΄αυτά που λέει, επεσήμανε πως αυτή την ενημέρωση έλαβε από αστυνομικό πριν από λίγα λεπτά.

Στην ίδια τοποθέτησή ωστόσο, ξεκαθάρισε, πως παραμένει ανοιχτό και το δεύτερο σενάριο, αυτό της διπλής δολοφονίας.

Εξήγησε πως αυτό στηρίζεται στο ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή, άρα μπορεί να υπήρξε διάρρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντός της ημέρας, ενημέρωσε, αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση στα χέρια του 36χρονου για να φανεί εάν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.