ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Εντοπίστηκαν νεκροί από πυροβολισμούς μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους – Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα και αυτοκτόνησε

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Εντοπίστηκαν νεκροί από πυροβολισμούς μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους – Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της Ηλιούπολης μετά την είδηση ότι μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί από πυροβολισμούς μέσα στο διαμέρισμά τους.

Ο θάνατός τους έγινε γνωστός το βράδυ της Τετάρτης 11 Απριλιου, όταν μια γειτόνισσα ειδοποίησε τους αστυνομικούς για άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν μέσα και είδαν ξαφνικά ένα αποτρόπαιο σκηνικό.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, ωστόσο από την πρώτη εικόνα φαίνεται πως δεν δέχθηκε εκεί τον πυροβολισμό χωρίς όμως ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί η «διαδρομή» που ακολούθησε για να καταλήξει στο δωμάτιο της μητέρας του.

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως οι δύο άνθρωποι δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς των δύο ανθρώπων.

Τα σενάρια που εξετάζονται από τις Αρχές είναι δύο. Το πρώτο είναι κάποιος τρίτος να μπήκε στο σπίτι, να διέπραξε το έγκλημα και να έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το δεύτερο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Δεν αποκλείεται δηλαδή να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο της μητέρας του, όπου και κατέληξε.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.

Ακόμα η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ως εκ τούτου είναι δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες με τη μητέρα του χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.