Στο βίντεο της ΕΡΤ το οποίο προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ένας άνδρας με σκούρα ρούχα εισέρχεται σε ένα ψητοπωλείο μέσα στον χώρο του σταθμού ΚΤΕΛ και πυροβολεί ενάντια σε μία ομάδα τριών αλλοδαπών, δύο Κούρδων και ενός Παλαιστίνου, οι οποίοι έτρωγαν σε ένα τραπέζι.

Ένας τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση

Ο άνδρας πυροβόλησε με απίστευτη ψυχραιμία τέσσερις φορές.

Στο βίντεο διακρίνεται ακόμα ένας από τους τρεις αλλοδαπούς, να αρπάζει μία καρέκλα και να κινείται προς τον δράστη.

Ακόμα διακρίνονται οι σκηνές πανικού που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς, καθώς φαίνεται μία πελάτισσα που έτρωγε μόνη της να τρέχει έντρομη προς την κουζίνα για να κρυφτεί.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης..

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι και στα πλευρά ο 28χρονος Κούρδος.

Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας

Ο νεαρός προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί από αυτά που υπάρχουν στην πιάτσα του σταθμού, ωστόσο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ «Γ. Γεννηματάς», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο τέσσερις κάλυκες, ενώ έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Ωστόσο, και τα τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν σχετίζονταν με την υπόθεση, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητάει τον δράστη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη κυρίως μέσα από τις μαρτυρίες των δύο φίλων του τραυματία.

">

Τώρα από πού κι ως πού οπλισμένοι αλλοδαποί Παλαιστίνιοι και Κούρδοι πυροβολούν ο ένας τον άλλο στην Ελλάδα, είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν οι Αρχές.

Μήπως όμως υπάρχει εμπλοκή και της τουρκικής ΜΙΤ που «αλωνίζει» στη χώρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελλάδα έχει γίνει πλέον μια “Κολομβία της Ευρώπης” και ένα από τα σημεία με την μεγαλύτερη κίνηση γίνεται πεδίο δράσης παράνομων μεταναστών που λύνουν τους λογαριασμούς τους, ελλείψει Αστυνομίας!