Ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τις επόμενες ώρες, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία. «Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, δε, αναφέρθηκε επίσης ότι υπάρχει ένα πρόσωπο-«κλειδί» από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δεν αποκλείεται να προμήθευσε «χέρι με χέρι» την κεταμίνη στην 33χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης, πρωτότοκης κόρης της. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει ότι μπορεί να αναζητούσε την κεταμίνη στο Διαδίκτυο.