Ανανέωση από αρχικό κείμενο 16.11: Σε μια έκτακτη εξέλιξη ΓΑΔΑ έφτασαν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον διορισμένο δικηγόρο της κατηγορούμενης, Νίκο Ιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβησαν από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ με σκοπό να επισκεφτούν την 33χρονη που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Μαρτίου, και κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

">

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, δεν τίθεται καν ως συζητήσιμο σενάριο η μεταστροφή της οικογένειας ως προς τη στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από την Εισαγγελία Αθηνών.

Νωρίτερα στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου 2022, και βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας, έχουν αποτυπωθεί τα συγκλονιστικά στοιχεία που συμπληρώνουν καρέ – καρέ το πάζλ του ξαφνικού «τέλους» της.

Κεντρικό πρόσωπο της πρωτοφανούς αυτής εγκληματικής ενέργειας είναι η 33χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πλέον διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της και τη Δευτέρα απολογείται ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για το αδίκημα αυτό.

Σήμερα, μάλιστα η 33χρονη οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Αμίλητη και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι πέρασε πρώτα την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου και κατόπιν της ανακρίτριας, από την οποία και έλαβε τη προθεσμία για να προετοιμαστεί.

Κόσμος που βρίσκονταν στα δικαστήρια της φώναζε: «Ομολόγησέ να λυτρωθείς σκύλα», «Γιατί το έκανες;», «Λιθοβολισμός μέχρι τέλους», «Ντροπή σου».

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία – η οποία είναι περίπου δυο κούτες – αποτυπώνονται αναλυτικά στο διαβιβαστικό έγγραφο των αστυνομικών αρχών και πραγματικά συγκλονίζουν.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου κάθε φορά που συνόδευε τη κόρη της σε δημόσιο νοσοκομείο ζητούσε πάντα ένα μονόκλινο δωμάτιο και ρώταγε αν υπάρχουν κάμερες σε αυτό δήθεν για να γνωρίζει αν μπορεί να αφήνει με ασφάλεια τα πράγματά της, χωρίς να κινδυνεύει από κλοπές.