Η γιαγιά του 9χρονου ΑμεΑ, που ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο για τουλάχιστον 3 ώρες, στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «το παιδάκι ήταν πολύ φοβισμένο. Δεν είχε ούτε νερό, αφυδάτωση έπαθε, έχει και αυτισμό και ταλαιπωρήθηκε πολύ».

Το παιδί έμεινε μόνο του μέσα στο σχολικό από τις 4 το απόγευμα, μέχρι τις 7, χωρίς εκείνο να μπορεί να αντιδράσει καθώς ήταν δεμένο στο κάθισμα και δεν μπορεί να μιλήσει.

">

«Τί να πω; Ξέχασαν το παιδί μέσα στο λεωφορείο. Εγώ από την κόρη μου το έμαθα. Χάλια ήταν, χάλια ήταν όλη τη νύχτα μέχρι τα μεσάνυχτα. Και το παιδάκι ήταν πολύ φοβισμένο. Δεν είχε ούτε νερό, αφυδάτωση έπαθε αυτό, έχει και αυτισμό και ταλαιπωρήθηκε πολύ. Το παιδί δεν μιλάει, κάπου-κάπου καμιά λέξη πετάει και είναι δύσκολα», σχολίασε η γιαγιά του 9χρονου.

Στην συνέχεια ανέφερε: «Ναι ότι συνελήφθησαν ο οδηγός και η συνοδός του λεωφορείου το ξέρω, γιατί μου το είπε η κόρη μου που πήγε στην αστυνομία.

Οι εκπαιδευτές του παιδιού μπορεί να είπαν ότι δεν πήγε εκείνη τη μέρα στο σχολείο και το βρήκαν όταν πήγαν να πάρουν τα παιδιά για να τα γυρίσουν στο σπίτι το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι ότι το θυμήθηκαν κάποια στιγμή. Ήταν δεμένο στο κάθισμα το παιδί, ήταν πολύ τρομαγμένο και πολύ κουρασμένο γιατί είχε τόσες ώρες μόνο του εκεί μέσα στο λεωφορείο».