ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ξέχασαν 9χρονο ΑμεΑ μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες! – Δύο συλλήψεις

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 42χρονο οδηγό και στην 23χρονη συνοδό

Θεσσαλονίκη: Ξέχασαν 9χρονο ΑμεΑ μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες! – Δύο συλλήψεις

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 9χρονο παιδί με κινητικά προβλήματα ξεχάστηκε μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης κι έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του ανήλικου συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο άτομα: ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου και μία συνοδός.

Όπως έγινε γνωστό, ο 9χρονος επρόκειτο να παρακολουθήσει απογευματινό πρόγραμμα σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και γι’ αυτόν τον λόγο επιβιβάστηκε στο λεωφορείο από το σπίτι του. Στο ίδιο όχημα βρίσκονταν κι άλλα παιδιά που παρακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα.

Φτάνοντας στο ΚΔΑΠ, τα παιδιά αποβιβάστηκαν κανονικά από το λεωφορείο, εκτός από τον 9χρονο, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από κανέναν. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τέσσερις ώρες για να διαπιστωθεί από τον οδηγό της επόμενης βάρδιας, ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί εντός του λεωφορείου.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης συνέλαβε τον 42χρονο οδηγό και την 23χρονη συνοδό.

Τούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.