Την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να απολογηθεί ένας 35χρονος Αφγανός , ο οποίος αρχικά προσφέρθηκε να βοηθήσει μια 19χρονη να γυρίσει στο κατάλυμα της και μετά αποπειράθηκε να την βιάσει στην περιοχή της Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη από την Ουκρανία, η οποία ήρθε στην Κρήτη για διακοπές, βρέθηκε νυχτερινές ώρες να προσπαθεί να βρει το δρόμο για το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.

Ο Αφγανός, που εργάζεται στην περιοχή της Χερσονήσου, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στο κατάλυμά της, και της είπε να τον ακολουθήσει.

Αντί όμως να την οδηγήσει στο ξενοδοχείο, την πήγε – σύμφωνα με την καταγγελία – σε ένα απόμερο σημείο και άρχισε να τη θωπεύει και να προσπαθεί να αφαιρέσει το εσώρουχό της.

Η 19χρονη αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τα όσα γίνονταν αντιλήφθηκε μια άλλη νεαρή που περνούσε από το σημείο με την μηχανή της, η οποία και έσπευσε να βοηθήσει την Ουκρανή.

Τότε ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δόθηκε σχετικό σήμα, με την περιγραφή του άνδρα, τον οποίο και εντόπισαν πολύ γρήγορα και συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αφγανός οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα Ηρακλείου για την άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.