Με το «στόμα ανοιχτό» έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Περβόλια του Δήμου Χανίων, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής επιστρέφοντας σπίτι του βρέθηκε μπροστά σε δυο διαρρήκτες που παραβίασαν την είσοδο.

Εκείνοι, όμως, δεν τα έχασαν και τον ψέκασαν με δακρυγόνο σπρέι καταφέρνοντας να διαφύγουν με τις ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 1.070 ευρώ που είχαν κλέψει!

Η έρευνα της Ασφάλειας Χανίων αποκάλυψε άμεσα ότι δράστες της ληστείας ήταν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ο Έλληνας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το μεσημέρι του Σαββάτου σε άλλη περιοχή του Δήμου Χανίων, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι από την Δευτέρα ως την Παρασκευή είχαν ληστέψει μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της και είχαν διαρρήξει ένα σπίτι και ένα όχημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων και είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 27.370 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για ληστεία και κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.