
Οριστικά εκτός λειτουργίας τέθηκε η κλινική στην οδό Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες, σύμφωνα με τα ευρήματα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Είναι η δεύτερη του ίδιου ομίλου που κλείνει σε ένα 48ωρο.
Η διαδικασία σφράγισης ολοκληρώθηκε σήμερα (14/10) – παρουσία εισαγγελικής λειτουργού και αστυνομικών- αφού πρώτα διαπιστώθηκε ότι δεν παρέμεναν ασθενείς στο κτήριο.
Η σχετική απόφαση είχε υπογραφεί από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Κώστα Γιουτίκα, λόγω πλημμελούς λειτουργίας της μονάδας, με προθεσμία 15 ημερών για τη μεταφορά των νοσηλευομένων σε άλλες δομές.
Οι τελευταίοι ασθενείς απομακρύνθηκαν χθες (13/10) και μεταφέρθηκαν σε διαθέσιμες κλίνες άλλων κλινικών και μονάδων υγείας, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της περίθαλψής τους.
Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα νωρίτερα είχε σφραγιστεί και δεύτερη κλινική του ίδιου ομίλου – στη Θέρμη- επίσης με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη για πλημμελή λειτουργία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.