«Το μόνο που δεν ξέραμε είναι τι αριθμό παπούτσι φοράνε» σημειώνει πρόσωπο που ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης των Κροατών χούλιγκανς (μαζί με Έλληνες) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

">

Όπως σας αποκάλυψε ήδη το pronews.gr η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε μέχρι και που θα μείνουν οι Κροάτες χούλιγκανς που ήρθαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα σε απόρρητο πληροφοριακό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο έχει ημερομηνία 6/8/ 2023, τίτλο αναφέρονται τα εξής:

 «Την Τρίτη 8/8/ 2023 και ώρα 21:45, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μεταξύ ομάδων ΑΕΚ – GΝΚ Dinamo Zagreb στο γήπεδο OPAP ARENA. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών της Κροατίας, αναμένεται να ταξιδέψουν προς την χώρα μας περί τους 150 οπαδούς της  GΝΚ Dinamo Zagreb.

">

Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από πηγή συνήθους αξιοπιστίας και οι οποίες διαρκώς ελέγχονται, στην χώρα μας θα αφιχθή ικανός αριθμός περίπου – 100 οργανωμένων οπαδών της GΝΚ Dinamo Zagreb – BAD BLUE BOYS- κάποιοι εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν από οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία και κάποιοι θα διαμένουν σε διάφορα καταλύματα Airbnb κυρίως πλησίον της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Επιπλέον ενδέχεται μικρός αριθμός αυτών να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ  επί της Λ. Αλεξάνδρας αριθμός 115 τα οποία αναμένεται να ανοίξουν απογευματινές ώρες 7/8/2023 και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων. Ενέργειες: υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οποιοδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά».

Επίσης και η αστυνομία του Μαυροβουνίου είχε ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο για το πόσα αυτοκίνητα με χούλιγκανς πέρασαν τα σύνορα, αλλά γνώριζε και τις μάρκες των αυτοκινήτων και τους αριθμούς κυκλοφορίας.