(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 27/09, 23:29): Σε βάθος πέντε μέτρων βρίσκονται  βυθισμένα πολλά από τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού που έδρευαν στο 1ο ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο του Βόλου γίνονται προσπάθειες να ανελκυστούν! 

Αυτό πλέον το παραδέχονται σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και στελέχη του ΓΕΕΘΑ με την επωδό σε συντάκτη του pronews.gr που έθεσε σχετικό ερώτημα ότι «Δεν μπορούμε να λέμε πλέον ψέματα, αλλά πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα ανελκύσουμε από υπόστεγα που έμοιαζαν με κλειστές υδάτινες δεξαμενές. Ότι μπορεί να σωθεί, θα σωθεί».

">

Τι ελικόπτερα βυθίστηκαν σε βάθος πέντε μέτρων: ΑΗ-64 Apache, ΟΗ-58D Kiowa, UH-1H/D Huey κλπ.

Πληροφορίες, μη διασταυρωμένες μιλάνε για επτά ΑΗ-64 Apache και για «πολλά άλλα των λοιπών τύπων».

Ο Φλώρος διαψεύδει ότι υπάρχει έστω και η ελάχιστη απώλεια ελικοπτέρων, αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούμε επιτέλους να παίζουμε τις κουμπάρες με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο.

Να υπάρξει άμεση εισαγγελική έρευνα και αν εμείς λέμε ψέματα να διωχθούν οι υπεύθυνοι του pronews.gr και του defencenet.gr, αν λέει ψέματα ο Φλώρος, όπως είπε στην σφαγή που προκάλεσε στην Λιβύη, να παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο άμεσα.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Δεν αρκεί πλέον η παραίτησή του. Και το ίδιο ισχύει και για τον Αρχηγό του Στρατού.

Άφησαν και βούλιαξε το πλέον μάχιμο κομμάτι της Αεροπορίας Στρατού και τώρα ζητάνε «και τα ρέστα».

Γιατί δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα; Τι θα πει «Το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου παραμένει επιχειρησιακό. Όλα τα Ε/Π εντός αυτού είναι ασφαλή» που ανακοίνωσε με θράσος το ΓΕΣ;

Ποιος μπορεί να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις χωρίς να τιμωρείται με ατιμωτική καθαίρεση και φυλάκιση;

Εκτός και αν «κρατάει» από κάπου ο Φλώρος την πολιτική ηγεσία και όχι μόνο του υπουργείου αλλά και της χώρας.