Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στην Ηγουμενίτσα έναν αλλοδαπό ο οποίος αναζητούσε διέξοδο για να φύγει από την Ελλάδα και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για βαριά αδικήματα.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη βάσει του διωκτικού εγγράφου με το οποίο του αποδίδονταν κατηγορίες για κλοπές και ληστείες τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και για παράνομη οπλοφορία από κοινού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Κέρκυρα για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συνελήφθη αλλοδαπός με δυο καταδίκες

Μέσα στη νύχτα προσπάθησε να διαφύγει στο εξωτερικό ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ αντίστοιχα.

Ο φυγόποινος συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!