Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην καθιερωμένη πλέον ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, καθώς την Παρασκευή είναι Χριστούγεννα.

Η ενημέρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και αναμένεται να συμμετέχουν, επίσης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να παρουσιάσει ένα οδικό χάρτη των όσων θα ισχύουν τις ημέρες των γιορτών.

Το κυβερνητικό πλάνο για τις γιορτές

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός αναφορικά με τους ελέγχους από την ΕΛΑΣ της γιορτινές μέρες.

«Όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων η αστυνομία θα τον σταματήσει και θα τον ελέγξει» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καλώντας τους πολίτες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να μην ανοίξουν τον κύκλο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όλη την Αττική θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε οποιονδήποτε κυκλοφορεί, σε ό,τι αφορά: στον λόγο μετακίνησης, στον Κωδικό μετακίνησης αλλά και τα έγραφα που διαθέτει σχετικά με την μετακίνηση.