Παρά τη λάσπη, παρά τις συνεχείς επιθέσεις από ΜΜΕ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται πώς θα κερδίσει μια ακόμη μάχη, καθώς η Αυστραλία δεν αποφάσισε ούτε σήμερα εάν θα τον απελάσει.

Η απόφαση αναμενόταν σήμερα, Πέμπτη, με τον Σέρβο μάλιστα να έχει μπει κανονικά στην κληρωτίδα του Australian Open, Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, φέρεται να μην έχει καταλήξει σε απόφαση με ομοσπονδιακές πηγή να αναφέρει πως ακόμα το σκέφτεται.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Σκοτ Μόρισον, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε πάνω στο ζήτημα, αναφέροντας ωστόσο πως η πολιτική της Αυστραλίας απέναντι στους ανεμβολίαστους δεν έχει αλλάξει.

Την ίδια ώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση του Australian Open, κάτι που πιθανότατα δείχνει ότι ο Σέρβος δεν θα απελαθεί από την Αυστραλία και πως όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τίποτα περισσότερα από έναν πόλεμο νεύρων και ένα παιχνίδι εντυπώσεων.

Η κλήρωση είχε προγραμματιστεί για τις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδος) ωστόσο έγινε στις 07:15 (ώρα Ελλάδος). Αυτό γιατί οι διοργανωτές ήθελαν να κερδίσουν χρόνο και να δουν αν θα μπει στην κληρωτίδα ή όχι ο Τζόκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση και τοποθετήθηκε στο Νο1, ενώ στην κλήρωση συμμετείχε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Σουηδό Μάικλ Ιμερ.