Άσχημα νέα για τον Άρη που θα στερηθεί τον Ιντέγε Μπράουν για κάτι παραπάνω από ένα μήνα αφού ο Νιγηριανός επιθετικός έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 10-40 ημέρες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Επιθετικό πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Άρης, καθώς ο Ιντέγε Μπράουν θα τεθεί νοκ-άουτ για τις επόμενες 30-40 ημέρες, αφού έχει υποστεί θλάση σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε.

Ο Ιντέγε είχε αποχωρήσει στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, την περασμένη Κυριακή, καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις και σήμερα (21/1), υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στην γάμπα. Συνεπώς ο επιθετικός των “κίτρινων” δεν θα είναι διαθέσιμος στα ματς με Ξάνθη και Παναιτωλικό, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Μίκαελ Ένινγκ καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του έμπειρου επιθετικού, αφού και ο Φιορίν Ντουρμισάι περιμένει την έκβαση της υπόθεσης που έχει προκύψει με το δελτίο του και δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!