Τεράστια πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μπάγερν. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Τσέλσι είχε ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο και παρά την ήττα με 0-1 «σφράγισε» την παρουσία της στους ημιτελικούς.

Οι Βαυαροί νίκησαν στο «Παρκ ντε Πρενς» αλλά δεν θα υπερασπιστούν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει τον περασμένο Αύγουστο στη Λισαβόνα. Η Παρί πήρε «εκδίκηση» για την ήττα της στον τελικό της περασμένης διοργάνωσης από τους Βαυαρούς, καθώς το 3-2 στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα αποδείχθηκε αρκετό για να την στείλει στην τετράδα. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα έχει πετάξει έξω και την Μπαρτσελόνα, τότε μπορεί να θεωρηθεί ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, είχε ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς (3-2) με την Πόρτο και παρά την αποψινή της ήττα με 0-1, σφράγισε την παρουσία της στους ημιτελικούς. Οι Πορτογάλοι σκόραραν στο 90+4′ με τον Ταρέμι αλλά η νίκη τους ήταν χωρίς αντίκρισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, οι Γάλλοι περιμένουν τον νικητή του Ντόρτμουντ-Σίτι για να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, ενώ οι Λονδρέζοι θα παίξουν με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Ρεάλ Μαδρίτης.