
Τέλος κι επίσημα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τον Ολυμπιακό.
Ο 36χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί από τον Πειραιά έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας, έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ομάδα, με περιορισμένο ωστόσο χρόνο συμμετοχής.
Την είδηση γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από ανάρτησή της στα social media, ευχαριστώντας τον για την βοήθειά του.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Πασχαλάκης πανηγύρισε σημαντικές επιτυχίες, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το ιστορικό Conference League.
Συνολικά αγωνίστηκε σε 78 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 68 γκολ παθητικό και 34 ανέπαφες εστίες, ενώ αποβλήθηκε μία φορά.
Ο έμπειρος γκολκίπερ αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ολοκληρώσει μια σημαντική παρουσία στον Πειραιά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.