Σε μία ιδιαίτερη και διαφορετική χρονιά, λόγω κορωνοϊού η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του φετινού Champions League και την Κυριακή (23/8) στις 22:00 θα κοντραριστούν για το ποιος θα καθίσει στον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι Παριζιάνοι κέρδισαν χθες 3-0 την Λειψία, ενώ απόψε η Μπάγερν Μονάχου νίκησε και αυτή με το ίδιο σκορ την Λιόν. Και έτσι θα συναντηθούν την Κυριακή στις 22:00 στον μεγάλο τελικό του Champions League στο στάδιο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Η Μπάγερν Μονάχου πάει σε τελικό μετά από 7 χρόνια, για 11η φορά στην ιστορία της και διεκδικεί το 6ο τρόπαιο Πρωταθλητριών ή Champions League, ενώ η Παρί για πρώτη φορά είναι φιναλίστ στον θεσμό.

Παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια που θα αναμετρηθούν Γάλλοι με Γερμανούς στον τελικό. Να θυμίσουμε ότι η Μπάγερν έχει ήδη κατακτήσει στην Γερμανία τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο και την Κυριακή πάει για το τρεμπλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αποκλεισμός της Λιόν, έχει και… ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ύστερα από αυτόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται οριστικά στα playoff του Champions League. Τέλος, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε άδεια για να μεταδώσει τον τελικό του Champions League σε γιγαντοοθόνη στο «Parc des Princes» του Παρισιού με την παρουσία 5.000 φιλάθλων της.