Ρεάλ Μαδίτης και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι δύο ομάδες που ολοκλήρωσαν την τετράδα των ημιτελικών του Champions League, μετά το 0-0 απέναντι στην Λίβερπουλ και τη νίκη με 2-1 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στα ημιτελικά του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η Ρεάλ Μαδρίτης διαφύλαξε το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε κρατώντας τη Λίβερπουλ στο 0-0 στο «Ανφιλντ». Αφού ξεπέρασε την αρχική επιθετικότητα των «κόκκινων» με τον Κουρτουά να εξουδετερώνει τις προσπάθειες του Σαλάχ και του Μίλνερ, η «βασίλισσα» έφερε το ματς στα μέτρα της και πλέον προετοιμάζεται για τις «μάχες» εναντίον της Τσέλσι στους ημιτελικούς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ (60΄ Ζότα), Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (60΄ Τιάγκο), Σαλάχ, Φιρμίνο (82΄ Σακίρι), Μανέ (82΄ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (72΄ Οντριοθόλα), Ασένσιο (82΄ Ίσκο), Μπενζεμά, Βινίσιους (72΄ Ροντρίγκο).

Ζευγάρωσε τις νίκες η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα

Στο «Ζίγκαλ Ιντούνα» η Ντόρτμουντ έφερε από νωρίς σε δύσκολη θέση τη Μάντσεστερ Σίτι (είχε κερδίσει 2-1 στην Αγγλία) όταν προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όμως οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα που είχαν «κληρονομιά» το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Με πέναλτι του Μαχρέζ (από χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55΄ και μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75΄, επικράτησαν με το ίδιο σκορ και θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «4».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προκρίθηκε για δεύτερη φορά μετά απ’ τη σεζόν 2015/2016 στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Εντίν Τέρζιτς): Χιτς, Μορέι (82΄ Τίγκες), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέρο, Τζαν, Μπέλινχγαμ (81΄ Μπραντ), Νταχούντ (76΄ Αζάρ), Κνάουφ (68΄ Ρέινα), Χάαλαντ, Ρόις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντίόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο, Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ (88΄ Στέρλινγκ), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!