Η Κράσνονταρ άφησε και μαθηματικά τον ΠΑΟΚ εκτός των «32» του Europa League πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ με την Καμπάλα στην Τούμπα.

Οι Ρώσοι που υποδέχτηκαν την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης, επικράτησαν των Βεστφαλών με 1-0 χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα μετά από μαρκάρισμα του Χούμελς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μαμάεφ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι Γερμανοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το 1-0 υπέρ της Κράσνονταρ παρέμεινε μέχρι τέλους.

Με το τρίποντο αυτό οι Ρώσοι έφτασαν τους 10 βαθμούς στον  3ο όμιλο (όσους και η Ντόρτμουντ) και παράλληλα εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός του ΠΑΟΚ.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντίκαν, Γεντζέιτσικ, Γκράνκβιστ, Σίγκουρτσον, Καλέσιν, Καμπορέ, Αχμέντοβ (85′ Τορμπίνσκι), Μαουρίσιο Περέιρα (74′ Γκαζίνσκι), Σμόλοβ, Μαμάεβ (84′ Λομπόρδε), Αρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (80′ Γκίντερ), Σβεν Μπέντερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Βάιγκλ (86′ Λάιτνερ), Γκονσάλο Κάστρο, Χόφμαν (68′ Γιανουζάι), Μχιταριάν, Αντριάν Ράμος.