ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Παναθηναϊκός: Δεύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν – Ήρθε σε συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο 31χρονος διεθνής Έλληνας άσος, ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη χώρα απ’ την οποία έχει ρίζες

Παναθηναϊκός: Δεύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν – Ήρθε σε συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του για τη νέα σεζόν.

Ο 31χρονος διεθνής Έλληνας άσος, ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη χώρα απ’ την οποία έχει ρίζες και γι’ αυτό έγινε κάτοχος διαβατηρίου πριν κάποιους μήνες. Αυτόματα έγινε και βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ο Μπάλντοκ έχει μεγάλη εμπειρία απ’ τα αγγλικά γήπεδα. Ειδικά με τα χρώματα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται απ’ το καλοκαίρι του 2017. Μετά από επτά χρόνια θα την αφήσει για λογαριασμό των «πράσινων» όπως φαίνεται, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με την πλευρά του 31χρονου δεξιού μπακ. Συνθέτοντας μια άκρως ελληνική τριπλέτα σε αυτή τη θέση, καθώς αναμένεται να παραμείνει και ο Γιάννης Κώτσιρας, ενώ υπάρχει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Τη φετινή σεζόν ο Μπάλντοκ έχει 13 ματς στην Premier League και 1 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 219 ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (6 γκολ 16 ασίστ) εκ των οποίων τα 83 είναι στην Premier League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ο Μπάλντοκ θα γίνει ο η δεύτερη προσθήκη ενόψει της σεζόν 2024-25, μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς που έχει ήδη ανακοινωθεί απ’ το «τριφύλλι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.