«Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League βρίσκεται από σήμερα (25/07) ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφυγε νικήτρια από την MOL Arena με 2-1 επί της Ντουνάισκα Στρέντα και στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου επί αθηναϊκού εδάφους κρατά την τύχη στα χέρια της. Ούμπιδες (20΄) και Μανούσος (43΄) ήταν οι σκόρερ του Ατρόμητου, ενώ για την Ντουνάισκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βίντα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση που οι Περιστεριώτες προκριθούν, τότε θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο.

Ντουνάιτσκα Στρέντα (Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Ντέιβις (73′ Μπλάκμαν), Κόστρμα, Κρούζλιακ, Όραβετς, Κάλμαρ, Βίντα Μ., Τσμέλικ (60′ Βεσελόφσκι), Ρόναν (30′ Βίντα Κ.), Ραμίρεθ, Ντίβκοβιτς.

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγκερι, Κιβρακίδης (38′ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (61′ Φάρλεϊ), Βέλλιος (74′ Κάχιλα).

Γκολ: 35′ Βίντα Κ. / 20′ Ούμπιδες, 43′ Μανούσος

Κάρτες: 39′ Τσμέλικ

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν Άρης και ΑΕ Λεμεσού μετά την σημερινή πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Το τελικό 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημαίνει ότι τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου επί κυπριακού εδάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθοριστική στιγμή στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Γιάννη Φετφατζίδη στο 41′, ένα λεπτό μετά από τη φάση που ο Αγγλος ρέφερι, Στίουαρτ Άτγουελ, αρχικά έδωσε πέναλτι, για να το πάρει πίσω αμέσως μετά έπειτα από μίνι-σύσκεψη που είχε με τον βοηθό του, υποστηρίζοντας πως πριν η μπάλα βρει στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΛ, είχε περάσει εκτός γηπέδου.