ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο πρώην παράγοντας στην Α1 μπάσκετ Άρης Ιωαννίδης

Η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση, εκφράζοντας την οδύνη της

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο πρώην παράγοντας στην Α1 μπάσκετ Άρης Ιωαννίδης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ο πρόεδρος της Ελευθερούπολης, Άρης Ιωαννίδης,  βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.

Η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση, εκφράζοντας την οδύνη της.

Ο Άρης Ιωαννίδης υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς παράγοντες στην Α1, όντας πρόεδρος του ΚΑΟΔ την περίοδο που η ομάδα της Δράμας πρωταγωνιστούσε στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης αναφέρει:

“Καλό ταξίδι Αριστείδη

Η οικογένεια του ΓΣΕ θρηνεί το θάνατο του προέδρου της, Αριστείδη Ιωαννίδη.

Ο Αριστείδης του μπάσκετ. Ο Αριστείδης που σαν πρόεδρος έζησε τις μεγάλες στιγμές του ΚΑΟΔ.

Ο Αριστείδης του ΕΣΑΚΕ.

Ο άνθρωπος που ζούσε για το μπάσκετ.

Πρόεδρε η απώλεια σου είναι τεράστια.

Τα τελευταία χρόνια η εμπειρία σου για μας όλους ήταν οδηγός.

Καλό παράδεισο”.

Το ΔΣ της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιά θλίψης την απώλεια του Αριστείδη Ιωαννίδη. Ο πρόεδρος της Ελευθερούπολης, ο αγαπητός Αρης από τα χρόνια του ΚΑΟΔ στη μεγάλη κατηγορία όταν και ήταν η “ψυχή” της ομάδας στην καθημερινότητά της και στον ΕΣΑΚΕ, δεν είναι πια μαζί μας”, ήταν το μήνυμα της ΕΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.