«Σάρωσε» η Μπάγερν στο ματς με την Ντάρμσταντ για την 9η αγωνιστική της Bundesliga, σημειώνοντας 8 γκολ στο ίδιο, μάλιστα, ημίχρονο.

Η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες μόλις στο 4ο λεπτό λόγω αποβολής του Κίμιχ, είδε την αντίπαλο να μένει με 9 στη συνέχεια, και έβαλε 8 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι δεν άρχισε και με τον καλύτερο τρόπο για τους Βαυαρούς αφού στο 4′ ο Κίμιχ αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Για τους φιλοξενούμενους, όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα στη συνέχεια: Αποβολή του Γκασούλα στο 21′, αποβολή και του Μαάλικα στο 41′.

Έτσι, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0, με τη Μπάγερν να παίζει με 10 παίκτες και η Ντάρμσταντ να είναι με 9.

Στο β’ μέρος, όμως, όλα άλλαξαν.

Στο 51′ ο Κέιν έκανε το 1-0, στο 56′ ο Σανέ έγραψε το 2-0, στο 60′ ο Μουσιάλα ανέβασε το σκορ στο 3-0, στο 64′ ο Σανέ σκόραρε ξανά για το 4-0, στο 69′ ήρθε και το δεύτερο γκολ του Κέιν για το 5-0, στο 71′ σκόραρε και ο Μίλερ κάνοντας το 6-0, στο 76′ έβαλε το δεύτερό του ο Μουσιάλα για το 7-0 και στο 88′ ο Κέιν έκανε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 8-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η εντυπωσιακή Μπάγερν ανέβηκε στην 1η θέση με 23 βαθμούς, αφήνοντας τη Λεβερκούζεν, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, στο -1.