Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία μετά από την αποκάλυψη της σχέσης του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με δημοσιογράφο της Bild η οποία κάλυπτε το ρεπορτάζ της ομάδας της Βαυαρίας.

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν είναι ζευγάρι με την Λένα Βούρζενμπεργκερ και αυτό οδήγησε την Bild να αφαιρέσει το ρεπορτάζ της Μπάγερν από τη νεαρή ρεπόρτερ.

Ο 34χρονος προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας ήταν για 15 χρόνια μαζί με την σύντροφο του, Βερένα, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Χώρισαν όμως και έτσι ο Γερμανός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 30χρονης δημοσιογράφου.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους “αιχμαλώτισε” μαζί στην Ίμπιζα πάνω σε γιοτ.

«Σήμερα ακούσαμε για τη σύνδεση μεταξύ του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και της δημοσιογράφου Λένα Βούρζενμπεργκερ, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου. Προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκρούσεις συμφερόντων, η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από τη δουλειά του ως ρεπορτέρ της Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε η ανακοίνωση της Bild.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα γερμανικά ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές ότι ο προπονητής ήθελε να κρατήσει κρυφή τη σχέση για να μην χαλάσει τις σχέσεις της ρεπόρτερ με τους ποδοσφαιριστές.