
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2026 έχει ξεκινήσει, με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική να κάνει πρεμιέρα απόψε και τις ομάδες να δίνουν τις τελικές τους «μάχες» για πρόκριση και καλύτερη θέση στη διοργάνωση.
Όπως προβλέπεται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, οι αναμετρήσεις κάθε γκρουπ διεξάγονται την ίδια ώρα, ώστε να διασφαλίζεται η ισονομία και να μην υπάρχουν πλεονεκτήματα από τα αποτελέσματα προηγούμενων αγώνων.
Η ημέρα ανοίγει στις 22:00 με δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Η Βοσνία αντιμετωπίζει το Κατάρ, ενώ την ίδια ώρα η Ελβετία τίθεται αντιμέτωπη με τον Καναδά.
7/32 ✅#FIFAWorldCup #Qualified @mcdonalds pic.twitter.com/55P0hvYz9Z
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) June 24, 2026
Το ενδιαφέρον συνεχίζεται μετά τα μεσάνυχτα, με το Μαρόκο να αγωνίζεται απέναντι στην Αϊτή στις 01:00, ενώ παράλληλα η Βραζιλία θα βρεθεί απέναντι στη Σκωτία σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης 25 Ιουνίου, όταν στις 04:00 η Τσεχία υποδέχεται το ήδη προκριμένο Μεξικό, ενώ την ίδια ώρα η Νότια Αφρική αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα, μία από τις ομάδες που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα.
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων:
22:00 – Βοσνία – Κατάρ (ΕΡΤ 1)
22:00 – Ελβετία – Καναδάς (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ)
01:00 – Μαρόκο – Αϊτή (ΕΡΤ 1, 25/06)
01:00 – Σκωτία – Βραζιλία (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ, 25/06)
04:00 – Τσεχία – Μεξικό (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ, 25/06)
04:00 – Νότια Αφρική – Νότια Κορέα (ΕΡΤ 1, 25/06)