Της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό θα ηγηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά θα επιστρέψει μέχρι την Κυριακή και θα πάει κανονικά στο «Καραϊσκάκη», όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα από μπουθ. 

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Ράσμους Τελάντερ δεν προπονήθηκε χθες, καθώς παρουσίασε δέκατα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπει ίσως και σήμερα σε φουλ ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι, όπου υπολογίζεται ως βασικός. 

Από εκεί και πέρα, ο Ολιβιέ Μπουμάλ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και παρότι προέρχεται από μακρά απραξία θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή, σε αντίθεση με τον Σέρχιο Σάντσεθ που προπονείται κανονικά, αλλά μοιάζει απίθανο να είναι στη 18άδα. Ο Αντρέα Στραματσόνι στις προπονήσεις δείχνει διάθεση να διατηρήσει στο βασικό σχήμα τον Λούκας Εβαντζελίστα, αλλά είναι νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή θα επισκεφτούν το Κορωπί οπαδοί της ομάδας για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα και να ζητήσουν νίκη στο Φάληρο.