Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί, έδωσε η Σπάρτη που επικράτησε με 2-1 του Κανάρη Νενήτων στην έδρα του, σε εξ αναβολής αγώνα για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την διαφορά της στο +6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναργειακό, αύξησε η Σπάρτη η οποία πανηγύρισε την πέμπτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπήκε καλύτερα στο ματς από τους νησιώτες, και μόλις στο 15΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε μακρινό σουτ του Αργεντινού μέσου Βιγιαφάνες. Οι Λάκωνες έδωσαν χώρο στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι κατάφεραν στο 22΄να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Σεζένια να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με συρτό σουτ να νικά τον Κραβαρίτη για το 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πελοποννήσου, μπήκε το ίδιο δυνατά όπως και στο πρώτο μέρος και στο 52΄ κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Κοιλιάρα. 

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κωττατής, Σκούφαλος, Τσούμας, Γρίγος, Πουλάκης, Χριστόπουλος, Αγριμάκης, Χριστούδης, Σεζένια (Λέσι), Ντάμπος, Τζελάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Μπιταξής, Κοιλιάρας (87′ Κρεββατάς), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (83′ Δημολιός), Ηλιόπουλος (76′ Σπηλιωτόπουλος).